slideshow04

Javni konkurs za izradu idejnog rešenja loga za 55. Međuopštinske omladinske sportske igre Priboj 2018

Pozivaju se sva zainteresovana lica da učestvuju na Konkursu za izradu idejnog rešenja logoa 55. Međuopštinskih omladinskih sportskih igara koje će se održati u Priboju u julu 2018.godine.
Cilj konkursa je da se dobije kvalitetno, originalno i jednostavno rešenje loga koji će biti zaštitni znak 55. MOSI PRIBOJ 2018.

Idejno rešenje loga treba da simbolizuje 55. MOSI i opštinu Priboj. Logo će biti korišćen na svim promotivnim materijalima 55. MOSI PRIBOJ 2018.
Pravo učešća na konkursu imaju sva pravna i fizička lica.
Poželjno je da idejno rešenje loga sadrži znak ( grafički element) i logotip (slovni znaci). Rešenje loga mora biti u skladu sa standardizovanim amblemom Međuopštinskih omladinskih sportskih igara.

Idejno rešenje loga treba biti dostavljeno u paketu koji sadrži dva koverta.
U prvom kovertu (na kome je napisana šifra autora) nalazi se crtež i CD,zatim odštampano tekstualno obrazloženje, odnosno objašnjenje loga.
Drugi koverat mora biti zatvoren i zapečaćen. Na njemu mora biti samo šifra autora i u njemu se, na listu formata A4, u štampanoj formi, dostavljaju sledeći podaci o autoru:
- Šifra
- Ime i prezime
- Zanimanje
- Adresa
- e-mail adresa
- Kontakt telefoni
- Svojeručni potpis
Navedeni paket (koverat) dostavlja se lično ili kao poštanska pošiljka bez imena i adrese pošiljaoca na adresu: OPŠTINA PRIBOJ, Komisija za izbor predloga loga za MOSI Priboj 2018, Ulica 12. januar 108, 31330 Priboj

Uslovi Konkursa:
1. Konkurs je otvoren od 24.01.2018. godine do 08.02.2018. godine
2. Neblagovremeni i nepotpuni predlozi neće se uzimati u razmatranje.
3. Svaki učesnik konkursa može učestvovati sa najviše tri rada, ali svaki rad mora biti dostavljen Komisiji kao posebna pošiljka i sa posebnom šifrom i traženim sadržajem.
4. Slanjem radova učesnici potvrđuju da su isključivi vlasnici svojih radova i da neće biti narušena autorska prava trećih lica.
5. Svaki učesnik konkursa dostavom svog rada prihvata sve uslove i propozicije ovog konkursa.
6. Komisija zadržava pravo da od autora čiji je rad izabran traži doradu ili izmene pojedinih elemenata idejnog predloga logoa, što je autor obavezan da prihvati, osim u slučaju da izmena menja karakter njegovog predloga.
7. Autor čiji predlog idejnog rešenja bude izabran i nagrađen saglasan je sa prenosom svih autorskih prava i potraživanja po osnovu svog rada na opštinu Priboj.
8. Prispeli radovi se neće vraćati autorima po završetku konkursa.
Autor čiji predlog idejnog rešenja bude izabran ima pravo na novčanu nagradu u neto iznosu od 30.000,00 dinara.
Komisija će po završetku konkursa pregledati sve dospele radove i izvršiti odabir najboljeg idejnog rešenja u roku od 10 dana od dana isteka roka za dostavljanje predloga i o tome obavestiti javnost putem medija.

Javni konkurs biće objavljen u lokalnim sredstvima javnog informisanja, oglasnoj tabli opštine Priboj i na zvaničnom sajtu opštine Priboj www.priboj.rs.