slideshow04

Konkurs Visoke tehničke mašinske škole srukovnih studija Trstenik - viskokoškolska jedinica u Priboju

Visoka tehnička mašinska škola iz Trstenika organizuje upis prve godine studenata koji će studirati u visokoškolskoj jedinici u Priboju. Ove godine, nastava će biti organizovana po studijskom programu – proizvodno mašinstvo – dok je za naredne godine moguće otvaranje i drugih smerova ovog fakulteta, u zavisnosti od potreba privrede.

Pravo učešća na konkursu za upis na prvu godinu studija imaju kandidati koji su završili trogodišnje ili četvorogodišnje srednje obrazovanje, gimnazije ili tehničke, mašinske struke.

Kandidati prilikom prijavljivanja na konkurs podnose na uvid originalna dokumenta, a uz prijavni list (koji se dobija prilikom prijavljivanja) podnose fotokopije sledećih dokumenata: izvod iz matične knjige rođenih, svedočanstva svih razreda završene srednje škole, diplomu (svedočanstvo) o završnom, odnosno maturskom ispitu.

Svi kandidati prijavljeni na konkurs polažu prijemni ispit iz matematike, a organizacija prijemnog ispita zavisiće od dinamike prijavljivanja kandidata.
Sve informacije u vezi sa studiranjem na Visokoj tehničkoj mašinskoj školi strukovnih studija iz Trstenika, kao i zbirku zadataka za pripremu prijemnog ispita, možete pronaći na sajtu ove visokoškolske ustanove.

Prijavljivanje kandidata je počelo danas. Prijava se može izvršiti u Kancelariji za lokalni ekonomski razvoj (kancelarija br. 3) ili u prostorijama Visoke škole u Slobodnoj zoni Priboj. Informacije u vezi sa prijavljivanjem se mogu dobiti na broj telefona 0332455044 ili 0643946647.

konkurs vmts trstenik 2018