slideshow04

Међународна путујућа изложба Арт[ ]КВАДРАТ®/СРБИЈА2020

Од 16. марта до 25. марта у Галерији Дома културе је постављена Међународна путујућа изложба Арт[ ]КВАДРАТ®/СРБИЈА2020. Међународна путујућа изложба Арт[ ] КВАДРАТ _СРБИЈА 2020 наставља традиционално свој „велики пут малог формата“ по градовима Србије.

* у конкуренцији су радови свих техника и поетика ликовних и примењених уметности и дизајна
* тема је слободна
* сваки аутор предлаже рад по свом избору
* изложба је жирирана од еминентног жирија
* посетиоци на поставкама по градовима Србије гласају за рад који им се највише свиђа
* победник је аутор чији рад добије свеукупно највише гласова током године и има могућност самосталне изложбе у АртЦЕНТРУ.

Овога пута на Међународној путујућој изложби Арт[ ]КВАДРАТ®_СРБИЈА 2020 поред аутора из Србије учествују и аутори из:Израела, Холандије и САД-а.

Као и сваке године учесници Међународне путујуће изложбе Арт[ ]КВАДРАТ®-СРБИЈА_2020 су показали разноврсност и завидан ниво квалитета својих радова.

Жири, као и претходних година, не види да је ико изразит фаворит, тако да ће гласање по градовима Србије бити интересантно и неизвесно. Педесетак аутора разних поетика и техника је гаранција да ће сваки посетилац наћи рад за који ће да гласа и да ћемо на крају године сазнати ко је добио свеукупно највише гласова – и ко је победник. Интересантно је да је ове године предвиђено да поставке изложбе имају равномерну распоређеност по градовима Србије тако да и то даје одређену неизвесност.

У ГАЛЕРИЈИ ДОМА КУЛТУРЕ ОД 16. марта до 25. марта. 2020.
Суботом и недељом посета од 10 до 15 часова.

art kvadrat srbija 2020