slideshow04

У Дому културе гостовао "Полетарац" из Београда

Поводом Дечје недеље, у прибојском Дом културе у четвртак, 8.октобра, гостовали су чланови дечјег позоришта „Полетарац“ из Београда, који су за најмлађе Прибојце извели представу „Смехотресна свемировизија“.

Представа је постављена у овим необичним временима пандемије корона вируса и нама, односно у представи Земљанима, доноси причу о томе, како су у овом времену, затурили нешто важно и тако потребно, а то је осмех, па им у помоћ пристиже гост са друге планете, добри Ванземаљац.

predstava poletarac 2020

Ова чудесна бајка говори, у најмању руку, о необичним дешавањима, и страховима, који нас обузимају у последње време, али и о многобројним питањима, која најчешће остају без одговора. Како се осећа млад јунак када ни старији немају одговоре на те појаве и дешавања, како некоме показати да смо га пожелели, а да га не загрлимо? И зашто на нашој планети толико перемо руке?

Представа „Смехотресна свемировизија“ управо даје одговоре на нека од тих свакодневних питања, о најблаже речено, чудним појавама.

Уз доста комичних и музичко - плесних елемената, прибојска публика, у првом реду деца, могла је и да научи, како да чувају своје здравље и здравље својих другара.

Због поштовања епидемиолошких мера односно препоручене физичке дистанце, број места у Великој сали Дома културе у Прибоју био је ограничен, а посетиоци су носили маске.