slideshow04

Биоскоп Дома културе - Репертоар

У понедељак, 12. и 13. маја, од 15:30ч на репертоару прибојског биоскопа је анимирано 3Д филмско остварење "Кућа великог мађионичара". Своје гласове главним ликовима посудили су Цинда Адамс и Грант Георге, док је филм прављен у режији Јеремy Дегрусона и Бен Стассен. Ова анимирана авантура почиње када мало и напуштено маче током велике олује проналази склониште у најчуднијој могућој кући, чији је власник остарели мађионичар.

Тражећи уточиште од невремена, напуштени млади мачак Муња ушуња се у тајанствени дворац у власништву мађионичара у пензији. Мађионичар га прихвати и Муња се врло брзо прилагоди новој средини и новим укућанима. Међутим, кад мађионичар Лоренс ненадано заврши у болници, његов нећак га покуша изиграти и продати кућу. Тада Муња и његови нови пријатељи користе све трикове како би заштитили мађионичара и спасили свој тајанствени дворац од продаје.
ИМДБ

 

Најновији наставак узбудљиве авантуре о легендарном суперхероју Спајдермену, под називом "Чудесни Спајдермен 2", од 24. априла приказује се у домаћим биоскопима широм Србије. На репертоару у Прибоју је 12. и 13 маја од 17:30 и 20 часова оба дана. Филм је режирао Марк Веб, а главне улоге тумаче Ендру Гарфилд, Ема Стоун, Рис Ифанс и Денис Лири. Један од омиљених суперхероја, чувени Спајдермен ових дана поново осваја срца обожавалаца широм света. Борећи се са непријатељима, сопственим проблемимја, али и са осећањима према лепој Гвен, Спајдермен ових дана крстари светским биоскопима. Редитељ Марк Веб напомиње да је идеја била, да овај други део филма буде моћнији и много забавнији од претходног. Кључни моменат је и Спајдерменов смисао за хумор, његова довитљивост, досетке, али и весео став. Али, то није само забава за Спајдермена. Њему је циљ да заштити становнике Њујорка, што ће га довести до најмоћније фирме, познатије као ОсКорп. Међутим, компанија у којој је некада радио Питеров отац и која је умешана у нестанак његових родитеља, изгледа као да ће бити сакривена иза нових непријатеља.
ИМДБ