slideshow04

Прибојска "Чаршија" у Сјеници

Представа Аматерског позоришта Дома културе "Пиво Караматијевић" из Прибоја, у режији Милорада Микице Дамјановића "Чаршија", гостоваће овог петка 28. новембра у Сјеници, у Установи културе. Изведба је заказана за 19:30ч.

Овог месеца, представа "Чаршија" имала је успешну турнеју, која се у новембру завршава у Сјеници. Прва представа одиграна је у Културном центру "Хаџи Рувим" у Лајковцу, 15. новембра, а друга представа била је уједно и престоничка премијера и изведена је 16. новембра.

Комад рађен по тексту Душана Јанковића а посвећен великану прибојског аматерског глумишта Ибрахиму Ћати Хасанагићу, изазива од града до града лавину емоција. Истинита прича која је заживела на даскама прибојског позоришта, окупила је великане аматерског глумишта Прибоја: Ибрахима Ћату Хасанагића, Зејну Алић, Сашу Бјелића, Мирка Тошића, Хасана Чичића, Милицу Ожеговић и Драгану Видаковић. За сценографију и костиме побринула се Слободанка Лола Клачар, за светло Џемаил Леђеновић, за музику Гојко и Микица Станишић, док је инспицијент била Биљана Павловић.

carsija dom kulture

carsija plakat