slideshow04

Свечани пријем Марка Гудурића код председника општине Прибој

У име грађана Прибоја, председник општине Прибој Лазар Рвовић, заједно са сарадницима данас је званично организовао пријем за најбољег играча Европског првенства у кошарци за играче до 20 година и првака Европе са репрезентацијом Србије до 20 година, Прибојца Марка Гудурића.

 marko guduric 1

Историјски успех овог младог спортисте из Прибоја потврдио је још једном да је Прибој град спорта и град великих талената. Резултати које је Марко Гудурић остварио на протеклом Европском првенству за играче до 20 година, били су повод за пријем код председника Општине, Лазара Рвовића. Том приликом Марку је уручена новчана награда али и симболичан поклон, књига "Бисери Србије". Како је казао председник општине Прибој Лазар Рвовић, Марко Гудурић свакако јесте и биће бисер не само Прибоја већ и Србије, јер је постигао нешто што ниједан спортиста из Прибоја није. Он је у име грађана Прибоја и у своје лично име честитао Марку на историјским резултатима и захвалио се његовој породици која је све време била уз њега и онда када Прибој као заједница и локална самоуправа није био у могућности.

"Искрено се надам да ће ово бити почетак твоје успешне каријере, убеђен сам да јесте и надам се да ћеш се увек сећати својих корена од којих потичеш.", рекао је Рвовић.

Уз обећање да ће дати све од себе да Прибојце још више учини поносним, Марко Гудурић се захвалио општини Прибој, председнику Општине и његовим сарадницима, свом клубу и свим грађанима који су га бодрили у најбитнијим тренуцима за њега. "Поносан сам што сам из Прибоја", рекао је најбољи играч Европског првенства у кошарци за играче до 20 година, Марко Гудурић.

С.М.

marko guduric 2