slideshow04

Дом културе "Пиво Караматијевић" - Филмски репертуар

26.08. (среда) у 15:30 часова - МАЛЦИ (синхронизован 3D) цртани
26.08. (среда) у 17:30 часова - Градови на папиру
26.08. (среда) у 19:30 часова - Немогућа мисија - Отпадничка нација

За све пројекције цена улазнице износи 250,00 динара.

Немогућа мисија - Отпадничка нација

Режија: Christopher McQuarrie
Улоге: Tom Cruise, Rebecca Ferguson, Jeremy Renner

Пошто је јединица за немогуће мисије расформирана, а Итан (Том Круз) искључен из збивања, тим ће се суочити са мрежом високо обучених специјалних агената, Синдикатом. Ови врхунски оперативци су одлучни у томе да створе нови светски поредак...

terminator-genisys-2015

 

Градови на папиру

Режија: Jake Schreier
Улоге: Nat Wolff, Cara Delevingne, Halston Sage
Градови на папиру је прича у чије је средиште смештен Квентин, матурант који је заљубљен у загонентну Марго још од када је био дете. Након што га поведе у авантуру кроз њихов родни град, Марго одједном нестаје, остављајући за собом тајанствене трагове које Квентин мора да дешифрује. Потрага за њом води њега и његове духовите пријатеље на узбудљиво путовање.

 

МАЛЦИ (синхронизован 3D) цртани

Режија: Pierre Coffin, Kyle Balda
Улоге: Pierre Coffin, Steve Carell, Sandra Bullock, Jon Hamm, Hiroyuki Sanada, Chris Renaud
Прича о Малцима почиње од почетка времена. Почели су као једноћелијски жути организми, а развијали су се вековима и увек су служилли најгрознијим господарима. Стално неуспешни у задржавању ових господара, од Ти Рекса до Наполеона, Малци су остали без господара коме би служили и пали су у депресију. Али један Малац по имену Кевин, има план и он ће, уз помоћ безобразног тинејџера Стјуарта и дражесног Боба отићи у свет да нађе новог злог шефа ког ће његова браћа следити. Овај тројац ће кренути на узбудљиво путовање које ће их на крају довести до следеће потенцијалне господарице, Скарлет О’Пакић (Дубравка Мијатовић), првог највећег женског зликовца на свету. Они ће путовати од хладног Антарктика до Њујорка ’60-их, а завршиће у Лондону где ће се сусрести с највећим изазовом до сад: спашавањем Малаца од истребљења.

malci-3d-crtani