slideshow04

Одржана 81. седница Општинског већа општине Прибој

Данас је одржано 81. редовно заседање Општинског већа општине Прибој, које је почело минутом ћутања изненада преминулом члану Општинског већа општине Прибој, Николи Јоксимовићу.

Општинско веће данас је разматрало и утврдило Извештај Савета за безбедност саобраћаја општине Прибој за 2015.годину, који је похваљен од стране свих већника, као добро урађен, студиозан и прецизан. Похваљени су и резултати овог Савета на чијем је челу члан Општинског већа општине Прибој, Драго Дробњаковић, који је како је оцењено, са малим средствима постигао много.

Утврђен је и Програм Савета за безбедност саобраћаја општине Прибој о расподели и коришћењу средстава за финансирање унапређења безбедности саобраћаја на путевима у општини Прибој за 2016.годину, у коме су планови слични као и у протеклом периоду.

Такође је у оквиру треће тачке дневног реда, за новог члана Савета за безбедност саобраћаја општине Прибој, именован Видосав Цвијовић.

У оквиру четврте тачке дневног реда разматран је Извештај Комисије о реализацији испоруке црева грађанима у виду помоћи у изградњи сеоских водовода. Извештај је похваљен од стране Општинског већа општине Прибој.

Дневни ред седнице можете погледати овде.

81-sednica-opstinskog-veca