slideshow04

Отворено Нивеа дечје игралиште

Још једна у низу акција, захваљујући грађанском активизму и ангажману на друштвеним мрежама, уродила је плодом. Прибој је добио Нивеа дечје игралиште у старом делу града, вредно око 40.000 евра, а све то захваљујући свакодневном ангажману Прибојаца на друштвеним мрежама и гласању на Нивеином порталу. Свој лични допринос дали су и појединци, попут Драгољуба Шалипура, администратора најмасовније фејсбук странице са Прибојем у имену, која је предано радила на анимирању корисника ове друштвене мреже.

Двомесечни период гласања завршен је 15.марта, када је Прибој заузео прво место и тиме добио још један кутак за најмлађе. Донација компаније Нивеа подразумева испоруку и монтажу дечјег игралишта на гуменој подлози, у дворишту вртића "Невен" у Старом Прибоју, док је обавеза Општине била да финансира припремне радове.
Свечано отварање игралишта уприличено је у среду 15. јуна, а осим промотера и чланова Нивеа тима, присуствовали су менаџерка Нивее Данијела Гвозденић, у име општине Прибој, заменик председника Општине Саша Василић, директорка ПУ "Невен" Јасна Којадиновић, директор Дирекције за изградњу града Здравко Пешут и архитекта који је био ангажован на планирању и припреми документације за реализацију овог пројекта.
У оквиру самог отварања деца из ПУ Невен у Старом Прибоју припредила су приредбу добродошлице и захвалности свима који су допринели да игралиште буде испред њиховог вртића, док су промотери поделили лопте, рекламни материјал и НИВЕА производе окупљеној деци и грађанима.
Вредност саме донације је 3.700.000 динара а подразумева испоруку и монтажу дечјег игралишта на гуменој подлози, док је вредност припремних радова које према уговору одрадила наша Општина око 1.050.000 динара. Једном оваквом донацијом, Стари Прибој је коначно добио адекватно место за игру најмлађих али и једно лепше лице, које ће га чинити још аутентичнијим.

nivea-decije-igraliste