slideshow04

КЛЕР: Презентација програма "Покрени се за посао" у Прибоју

Презентација програма ПОКРЕНИ СЕ ЗА ПОСАО ће се одржати 08. новембра 2016. године у 12ч у малој сали Дома културе у Прибоју.

pokreni-se-za-posao-2015

Конкурс за нови, осми циклус националног донаторског програма ПОКРЕНИ СЕ ЗА ПОСАО, који спроводи НВО ЕНЕКА уз подршку компаније Филип Морис у Србији је отворен од 25. октобра и трајаће до 31. јануара наредне године. Програм има за циљ да подржи покретање и унапређивање малих и породичних предузећа широм Србије. Сви грађани са одрживим и креативним предузетничким идејама имају могућност да се пријаве на конкурс.

Кроз програм ПОКРЕНИ СЕ ЗА ПОСАО ове године ће нових 100 предузетника добити бесповратна средства за куповину опреме неопходне за покретање или унапређење сопственог бизниса. Осим тога корисницима ће као и до сада на располагању бити велики број обука, као и саветодавна помоћ економских стручњака, који ће их упутити у основе малог предузетништва.

„Овај програм је за последњих седам година доказао да у Србији постоји велики број људи са изванредним и одрживим предузетничким идејама а сви бизниси покренути кроз овај програм говоре у прилог томе. Веома смо поносни на резултате свих 606 бизниса које смо до сада подржали, као и на чињеницу да је у тим предузећима данас запослено више од 2,000 људи. У години предузетништва покрећемо још један циклус подршке предузетницима који тек почињу да развијају своје пословне идеје“, изјавила је Ивана Радмилац Ђурђић, менаџер комуникација за југоисточну Европу компаније Филип Морис.

ПОКРЕНИ СЕ ЗА ПОСАО реализује невладина организација ЕНЕКА, а значај и добри резултати конкурса у протеклих седам година обезбедили су подршку и великог броја партнера. Тако ће и током овог циклуса Национална служба за запошљавање, преко своје мреже филијала и канцеларија, информисати незапослена лица и помоћи им око пријављивања за програм ПОКРЕНИ СЕ ЗА ПОСАО.

Информације о самом програму, начину аплицирања и сам пријавни образац можете добити у уторак 08. новембра на презентацији програма ПОКРЕНИ СЕ ЗА ПОСАО која ће се одржати у 12ч у малој сали Дома културе у Прибоју.