slideshow04

Наставак подршке пројектима у туризму: Љајић на штанду Туристичке организације Прибој

39. Међународни сајам туризма у Београду, почео је јуче и трајаће до 26. фебруара на Београдском сајму под слоганом "Уживајте на време". Другог дана сајма штанд Туристичке организације Прибој посетио је министар трговине, туризма и телекомуникација, Расим Љајић, који је том приликом и обећао помоћ министарства у релизацији пројеката за развој прибојског туризма.

rasim ljajic na sajmu turizma 2017

Љајића су на штанду Туристичке организације Прибој дочекали председник Општине Лазар Рвовић, члан Општинског већа задужен за област туризма Миралем Гогалић и директор Туристичке организације Владан Радовић, који су му том приликом презентовали два главна пројекта прибојског туризма, а то су "Адаптација основне школе у Бучју" и изградња рибарског насеља на обали Потпећког језера. За оба пројекта постоји пројектно-техничка документација, а договорено је да министарство помогне у реализацији истих са 80% средстава, док би Општина финансирала 20%.

Љајић је позитивно оценио рад Туристичке организације Прибој и изразио задовољство до сада постигнутим, захваљујући чему ће у будућности прибојска општина имати велику подршку ресорног министартва.

projekat skola u buciju