slideshow04

41. Лимске вечери поезије

Дом културе "Пиво Караматијевић" Прибој вас позива на 41. по реду Лимске вечери поезије. Ове године манифестација траје три дана, а састоји се из ревијалних вечери и такмичарског дела.

Прве вечери, у четвртак 12. децембра 2013. године, у ревијално делу "ОД ЛИМСКИХ ДО ЛИМСКИХ", заказана је промоција књиге "Кад звезде проговоре касно", Кенана Крупе. Промоција ће се одржати у просторијама библиотеке у Машинско-електротехничкој школи, од 19 и 30.
У петак, 13. децембра у свечаној сали Гимназије, у 13 часова одржаће се промоција збирке песама "Откуцаји у ветру", Предрага Обрадовића, победника 40. Лимских вечери поезије. О књизи ће говорити Петар В Арбутина и ученици Гимназије.
Финално вече манифестације почиње од 19 и 30 у великој сали Дома културе. Осим наступа финалиста и проглашења победника, у музичком делу ће наступити Мадам Пиано. Након финалне вечери, учеснике 41. Лимских вечери поезије угостиће председник општине Прибој, Лазар Рвовић, док је наредног дана, у суботу 14. децембра планирана посета учесника Завичајном музеју у Прибоју, у 10 часова.