slideshow04

Obaveštenje: Odeljenje za urbanizam, građevinske komunalno-stambene i imovinsko-pravne poslove

Opštinska uprava Priboj, odeljenje za urbanizam, građevinarstvo, komunalno stambene i imovinsko pravne poslove dana 12.02.2014. godine, obaveštava da je nosilac projekta NIS a.d. Novi Sad Narodnog Fronta broj 12 , podneo ovom organu zahtev za davanje saglasnosti na Studiju o proceni uticaja na životnu sredinu za projekat rekonstrukcije postojećeg objekta, sanacije i defektaže postojeća 4 (četiri) rezervoara za tečna goriva (podzemni rezervoari)  kao i ugradnja jednog novog rezervoara zapremine 30m za (TNG) na kat. parceli broj 1817 KO Priboj ulica 29. oktobra broj 47, opština Priboj.

OGLAŠAVA JAVNI UVID I SEDNICU JAVNE RASPRAVE

1. Studija o proceni uticaja se izlaže na javni uvid i traje od 13.02.2014. godine do 05.03.2014. godine. Za vreme trajanja javnog uvida, napred navedena studija će biti izložena svakog radnog dana od 8 do 15 časova u prostorijama Opštinske uprave Priboj – Odeljenja za urbanizam, građevinarstvo, komunalno stambene i imovinsko pravne poslove ulica 12. januara broj 108. kancelarija broj 44. Za vreme trajanja javnog uvida, zainteresovani organi, organizacije i javnost mogu dostaviti primedbe i mišljenja na Studiju o proceni uticaja u pisanom obliku Opštinskoj upravi Priboj – Odeljenjau za urbanizam, građevinarstvo, komunalno stambene i imovinsko pravne poslove.
2. Sednica javne rasprave održaće se 06.03.2014.godine sa početkom u 12 časova u zgradi Opštine Priboj ulica 12. januara 108 - sala za venčanje. Na sednici javne rasprave učestvuje nosilac projekta, izrađivač studije a mogu prisustvovati sva pravna i fizička lica , tj. zainteresovani organi, organizacije i javnost.

Obaveštenje možete pogledati ovde.