slideshow04

Održana 81. sednica Opštinskog veća opštine Priboj

Danas je održano 81. redovno zasedanje Opštinskog veća opštine Priboj, koje je počelo minutom ćutanja iznenada preminulom članu Opštinskog veća opštine Priboj, Nikoli Joksimoviću.

Opštinsko veće danas je razmatralo i utvrdilo Izveštaj Saveta za bezbednost saobraćaja opštine Priboj za 2015.godinu, koji je pohvaljen od strane svih većnika, kao dobro urađen, studiozan i precizan. Pohvaljeni su i rezultati ovog Saveta na čijem je čelu član Opštinskog veća opštine Priboj, Drago Drobnjaković, koji je kako je ocenjeno, sa malim sredstvima postigao mnogo.

Utvrđen je i Program Saveta za bezbednost saobraćaja opštine Priboj o raspodeli i korišćenju sredstava za finansiranje unapređenja bezbednosti saobraćaja na putevima u opštini Priboj za 2016.godinu, u kome su planovi slični kao i u proteklom periodu.

Takođe je u okviru treće tačke dnevnog reda, za novog člana Saveta za bezbednost saobraćaja opštine Priboj, imenovan Vidosav Cvijović.

U okviru četvrte tačke dnevnog reda razmatran je Izveštaj Komisije o realizaciji isporuke creva građanima u vidu pomoći u izgradnji seoskih vodovoda. Izveštaj je pohvaljen od strane Opštinskog veća opštine Priboj.

Dnevni red sednice možete pogledati ovde.

81-sednica-opstinskog-veca