slideshow04

Пријем за олимпијца Марка Гудурића

Прибој има свог олимпијца, кошаркаша Марка Гудурића, који се са тимом Србије на Олимпијади у Паризу окитио бронзаном медаљом златног сјаја.

У финалу пре финала, у полуфиналу против  просто непобедивих Американаца, на најбољи начин демонстрирали су шта знају и колико могу српски мађионичари у игри под обручима. А један од тих српских мађионичара је и Прибојац Марко Гудурић, који је дао велики допринос игри наше репрезентације.

После незаборавног дочека испред балкона за шампионе у Београду, уследио је и пријем у прибојској локалној самоуправи. Марко је на заслуженом одмору, ужива са породицом и пријатељима, али је ипак нашао времена да се одазове позиву челника општине Прибој и да, као и у ранијим приликама, заједнички поделе радост великог успеха.

У име председника Општине, Лазара Рвовића, пријем је приредио Борис Мрдовић, председник СО Прибој, а друштво су му правили Мирослав Буквић, помоћник председника Општине и Филип Комарица и Денис Шарак, испред Спортског савеза Прибој.

Уз искрене честитке, на пријему и пригодни  поклони. За златног момка и сјајног кошаркаша, златник са грбом општине Прибој и логом Олимпијских игара у Паризу, као и диван сат, да откуцава нове успехе, са угравираним ликовима Маркове најуже породице.

"Хвала на честикама и поклонима. Мој Прибој ме увек уз мене, и мени је драго што је ова олимпијска медаља стигла и у мој родни град", рекао је Марко Гудурић.

Марко и овај пут није изненадио својим успехом Прибојце. Од њега, као врсног спортисте, то се и очекивало.

"Свима нам је жао што нисмо успели да савладамо велике Американце, иако смо их највећи део утакмице надиграли. Али, тако је то у спорту. Ипак, тргли смо се и смогли снаге да освојимо бронзану медаљу, која за све нас има златни сјај. А до ње смо стигли, слогом и заједништвом. Били смо екипа, били смо сложни и резултат није изостао. Надам се да ће их бити још, већ следећег лета на Европском првенству", истиче Гудурић.

Уз искрене честитке Марку Гудурићу и жељу да у најлепшим тренуцима проведе свој одмор у завичају, Прибојци се већ радују новим Марковим успесима и новим медаљама.