banner telefoni naslovna

Вести

Листа телефона за позиве грађана током ванредног стања

Телефони за информације и позиве грађана у току ванредног стања:
- Општинска линија за јављање лица старијих од 65 година, за помоћ у виду доставе лекова, намирница и других потреба 033/ 2445 698 - радно време од 8 до 16 часова
- Хитна помоћ 194; 033/ 2451 124
- Болница (централа) 033/ 2445 680
- Изолациона амбуланта у Насељу за сва питања у вези корона вируса и јављање пацијената са симптомима респираторне инфекције 064/ 817 05 77
- Дежурни телефони Црвеног крста Прибој 064/ 88 63 140, 064/ 88 63 143, 064/ 88 63 142, 064/ 88 63 147
- Центар за социјални рад Прибој 033/ 2452 253, 065/ 522 53 33
- Полиција 033/ 2445 688

Опширније...

Обавештење: Штаб за ванредне ситуације

У складу са доношењем нових мера од стране Владе Републике Србије, и то забране кретања од суботе у 13 сати, до понедељка у 5 часова ујутру, обавештавају се суграђани старији од 65 година, да ће уместо у недељу, како је било до сада, у куповину намирница моћи да иду суботом.

Опширније...

Подела пакета помоћи пензионерима са примањима испод 30.000 динара

Општинско веће општине Прибој, разматрало је данас модел помоћи пензионерима који имају примања испод 30.000 динара и у складу са тим, уважило исказане сугестије и потребе ових суграђана и донело Одлуку о подели прехрамбених и хигијенских пакета, уместо ваучера за набавку.

Опширније...

Општинска управа Прибој: Обавештење

Обустављен је рад са странкама путем непосредног контакта.

Опширније...

Подела дезинфекционих средстава: Штаб за ванредне ситуације

ЈКП "Услуга" Прибој ће у уторак, 31. марта вршити поделу дезинфекционих средстава. Посуде са дезинфекционим средством биће лоциране у Новом Прибоју на две локације, испред Хотела Лим и на школским теренима поред бине, а у Старом Прибоју на аутобуској станици.

Опширније...

Општински штаб за ванредне ситуације: Поновна подела дезинфекционих средстава

ЈКП "Услуга" Прибој ће поново, 2. априла, у четвртак, вршити поделу дезинфекционих средстава. Посуде са дезинфекционим средством биће лоциране као и до сада у Новом Прибоју на две локације, испред Хотела Лим и на школским теренима поред бине, а у Старом Прибоју на аутобуској станици.

Опширније...

Информације: Министарство државне управе и локалне самоуправе

  • Саопштење МДУЛС са информацијама о јединственом контакт центру за пријављивање неправилности у време пандемије корона вируса
  • Информација о регистровању возила и добијању саобраћајних дозвола у време ванредног стања
  • Информација за пољопривреднике како да дођу до радних дозвола које им омогућавају кретање у време након 17h и пре 5h
  • Информација о томе како је електронским путем могуће уписати дете у вртић
  • Информација о томе како је могуће користити електронске услуге на порталу еУправа Канцеларије за ИТ и електронску управу

Опширније...

Обавештење о достави лекова: Штаб за ванредне ситуације

Штаб за ванредне ситуације обавештава грађане месних заједница Саставци, Бучје, Забрњица, Крајчиновићи, Сјеверин и Стрмац који имају проблем са набавком хроничне терапије у апотекама, да се јаве на телефон Кол центра 033 2445 698, ради доставе лекова.

Опширније...

Хиљаду пакета за социјално најугроженије од Општине Прибој

У складу са новонасталом ситуацијом и увођењем ванредног стања у земљи, услед епидемије COVID-19, у општини Прибој, након прављења спискова, од сутра почиње подела прехрамбених и хигијенских пакета за социјално најугроженије грађане и домаћинства.

Опширније...

Донација локалне самоуправе Општој болници Прибој

У Општу болницу Прибој данас је испоручено двадесет протокомера за централни медицински кисеоник и пет протокомера за медицински кисеоник на покретном сталку.

Опширније...

У Сјеверину почела са радом теренска амбуланта

На задовољство житеља преко 300 домаћинстава у МЗ Сјеверин и Стрмац, у среду 25.марта, у центру Сјеверина, почела је са радом теренска амбуланта Дома здравља Прибој.

Опширније...

Поткатегорије