slideshow04

"Камионџијама" аутобус на поклон

Фудбалски клуб "ФАП" из Прибоја од Фудбалског савеза Србије добио је модеран аутобус – минибус за превоз фудбалера на утакмице. То је договорено, прошле године, приликом посете делегације "српске куће фудбала", Општинском фудбалском савезу Прибој, коју је предводио председник ФСС, Славиша Кокеза.

„Оно што је прошле године обећано, ових дана је и испуњено.", каже Денис Шарак, секретар ФК "ФАП" и истиче да је на овај начин решен вишегодишњи проблем "камионџија", јер су годишње трошили око милион динара само на превоз играча свих селекција.

„Зато дугујемо велику захвалност ФСС и господину Кокези, у нади да ће овај поклон бити значајна мотивација и за још боље резултате наших селекција на спортском пољу“, закључује Шарак.

Аутобус располаже са 30 седишта, удобан је и комфоран, наменски и брендиран, па ће бити и својеврсна реклама широм Србије и за ФК "ФАП" али и за наш град. Најбитније је ипак, да од сада "камионџије" имају свој превоз на утакмице и више не зависе ни од кога.

Подсетимо, посета првог човека српског фудбала ОФС Прибој, реализована је кроз акцију донирања спортске опреме и лопти за свих 11 фудбалских клубова, чланица ОФС Прибој.

Делегацију ФСС, су поред председника Славише Кокезе, чинили још потпредседник Марко Пантелић и генерални секретар Јован Шурбатовић.