slideshow04

Дамама на дар - Концерт Ивана Милинковића у Прибоју

Као поклон прибојској публици,пре свега припадницама нежнијег пола,Дом културе у граду на Лиму,и ове године,пооводм Дана жена, организовао већ традиционални Осмомартовски концерт.

Душу прибојских дама,синоћ у Прибоју, разгалио познати певач Иван Милинковић.

Овакви концерти у Прибоју већ постају традиција,а музички гости се студиозно одабирају, по сензибилитету који одговара истинском празнику љубави,пажње и нежности.

Избор једног Ивана Милинковића,српског певача изворне,фолк,поп и оперске музике,својевремено готово деценију члана Београдске опере и пуне две деценије солисте популарне групе "Легенде",који је пре пет година започео и соло каријеру,такође се показао као пун погодак.

Својим песмама и емоцијама Иван је разгалио душу прибојских дама,које су узвраћале такође песмом,игром и посебно аплаузима.Било је нових фолк песама,било је и поп нумера,отишло се и у севдах,музичким нотама проштелао се и Грчаком и Македонијом,а стигло се и до класичног евергрина.

Рођени Лозничанин,који живи и ради у Београду,Милинковић је први пут гостовао у Прибоју,одакле евиднетно вуче и породичне корене.И по речима самог певача,синоћни концерт је само леп почетак једног сигурно чешћег дружења.

А публика и домаћин односно Дом културе у Прибоју увек су спремни за нове сусрете и изнова, овако лепа и културна дружења.