slideshow04

Vesti

Opština Priboj nagrađuje najbolje učenike letovanjem u Sutomoru

Opština Priboj nastavlja jednu lepu praksu, da letovanjem u svom odmaralištu u Sutomoru, nagradi svoje najuspešnije sugrađane, učenike, sportiste, decu sa posebnim potrebama i korisnike koji su u stanju socijalne potrebe.

Tako je ovih dana Opštinsko veće donelo Zaključak kojim, za izuzuetan uspeh postignut u učenju i radu tokom školovanja i školske 2022/23 godine, Opština Priboj nagrađuje besplatnim sedmodnevnim letovanjem u svom omladinskom odmaralištu u Sutomoru:

- učenike osnovnih škola opštine Priboj, koji su nosioci priznanja "Vukova diploma" i priznanja "učenik generacije" ili koji su osvojili prvo, drugo i treće mesto na okružnim, republičkim i međunarodnim takmičenjima;
- Opština Priboj obezbeđuje i letovanje za 50 dece iz Prilužja-opština Vučitrn, pobratimske opštine sa Kosova i Metohije.

Prijave zainteresovnih učenika su do 10.jula 2023.god u Turističkoj organizaciji Priboj, zgrada Opštine Priboj.

Troškovi letovanja za nagrađene učenike opštine Priboj i za decu iz bratskog Prilužja padaju na teret budžeta opštine Priboj.

Organizaciju i realizaciju letovanja nagrađenih učenika opštine Priboj i dece iz Prilužja, sprovodi Turistička organizacija opštine Priboj, Dio društva u Sutomoru i Baru.