slideshow04

Донације Дому здравља и Општој болници Прибој

Дом здравља и Општа болница Прибој у протеклом периоду добили су више хуманитарних донација, социјално одговорних фирми из Прибоја, али и локалне самоуправе, која кроз овај вид донирања директно утиче на повећање квалитета здравствених услуга у општини.

У Општу болницу Прибој јуче је пристигла вредна донација од стране локалне самоуправе, вредности 150.000 динара а у питању је савремени кардио токограф, који је набављен по препоруци Комисије ресорног министарства, која је у протеклом периоду обишла болницу у Прибоју. Такође, Општина Прибој финансирала је набавку ЦТГ уређаја за Одељење гинекологије Опште болнице Прибој, а финансирано је и сервисирање стоматолошке опреме за Дечју превентивну стоматологију.

Социјално одговорне фирме попут Ветеринарске ординација "Струјић", Полиестер групе д.о.о., "Р2 ПЛУС" д.о.о. и фирме "Маклер", такође су неки од донатора Опште болнице и Дома здравља Прибој.

Ветеринарска ординација "Струјић" донирала је Општој болници, замрзивач за Одељење гинекологије, који служи за чување плаценти, а вредност донације је 25.000 динара.

Полиестер група д.о.о. финансирала је набавку опреме Општој болници и Дому здравља Прибој, у вредности од 105.000 динара, као и столице за чекаонице.

"Р2 ПЛУС" д.о.о. из Прибоја донирао је Општој болници Прибој скенер за компјутер, док је дијагностичку опрему за лабораторију донирала фирма "Маклер" из Београда.