banner telefoni naslovna

У Прибоју ускоро почиње снимање филма "Отац"

Почетком фебруара месеца ове године, у Прибоју би требало да се започне снимање сцена за филм "Отац", прослављеног и вишеструко награђиваног редитеља Срдана Голубовића. Тим поводом, екипа која ради на филму, из Филмског центра Србије и Филмске куће "Баш Челик", боравила је данас у Прибоју, где их је примио председник Општине са својим сарадницима.

Филм "Отац" подржан је од стране Министарства културе и информисања, кроз Филмски центар Србије и биће једним делом сниман у Прибоју. Тема филма је прича која је заснована на истинитом догађају из 2007. године, а снимање у Прибоју имаће за циљ да покаже остатку филмске продукције у Србији, капацитете Прибоја.

Председник општине Прибој Лазар Рвовић, рекао је да је Прибоју у интересу да локална самоуправа буде добар сервис и на тај начин промовише Прибој. Уз наду да ће се у Прибоју у будућности снимати што више афирмативних садржаја, Рвовић је рекао да је локална самоуправа спремна и финансијски да уђе у неке пројекте ове врсте, ако би то Прибоју донело просперитет и адекватну промоцију.

На данашњем састанку направљени су логистички договори са представницима установа и служби које ће бити на услузи филмској екипи, како би се све планирано за фебруар месец ове године, успешно реализовало.

Општина Прибој подржала је овај пројекат, дајући логистичку подршку екипи која снима овај филм. Филм ће се снимати на више локација у Прибоју, а једна од локација биће и зграда Општинске управе. Екипа филма се захвалила на гостопримству и домаћинском одзиву локалне самоуправе и изразила наду да ће их у фебруару послужити добро време за време снимања у Прибоју.

film otac pripremni sastanak