slideshow04

Из Прибоја у свет: Чамац Advance 600 спреман за извоз

Модел чамца Advance 600, који је фирма Advertout, нови инвеститор у Слободној зони развила, спреман је за извоз на светско тржиште. Фирма Advertout д.о.о. из Београда, која успешно послује преко 13 година, управо у фебруару ове године, након доласка у Прибој и 13. Слободну зону у Србији, развила је потпуно нови модел RIB чамца из широке гаме Advance производа.

Advance RIB 600 је настао као круна изузетно успесне сарадње италијанског дизајнера г. Chessa и ове компаније, те представља чамац који својом ергономијом и специфичним дизајном улази у свет љубитеља спортске вожње и врхунског уживања. Модел је у првој недељи прошао све тест вожње, а наредних месец дана биће пласиран за извоз у Шпанију, Албанију и Кипар. Први модел овог чамца продат је у Србији и биће на коришћењу у Црној Гори.

Доласком фирме Advertout д.о.о. у Слободну зону, Прибој је добио прилику да на светско тржиште пласира овако посебне и перспективне производе. Фирма је доласком у зону, закупила простор за иницијалну производњу Advance чамаца, док је за наредни период изразила потребу и за повећањем закупљеног простора и радне снаге, што ће свакако допринети отварању нових радних места у Прибоју.

Advertout д.о.о. је током претходних година израстао у групацију коју чини пет засебних програма, међу којима се издваја Advance програм, који се производи у Прибоју. Ради се о гуменим и RIB чамцима, развијеним на темељима преко 40 година дуге традиције фабрике SportStar, некадашњег спортског гиганта на тлу бивше Југославије. Највећи део производње намењен је земљама ЕУ и земљама Блиског истока.

advertout advance