slideshow04

Радна посета делегације Општине Прибој будућем инвеститору Осјечкој пивари

Поводом свечаног отварања „Дана првог хрватског пива“, 5.9.2018. год, представници општине Прибој, боравили су у радној посети Осјеку и чувеној "Осјечкој пивовари". Повод ове посете било је ближе уговарање будуће сарадње са новим инвеститором у прибојској Слободној зони, који има намеру да на европско тржиште пласира нови производ "Прибојско пиво".

Делегација општине Прибој, коју су чинили председник Скупштине општине, Борис Мрдовић и члан Општинског већа задужен за области туризма и инвестиција, Миралем Гогалић, са руководством ове пиваре договорили су иницијалне кораке будуће сарадње, која ће у првој фази бити фокусирана на развијање новог бренда "Прибојско пиво", а у другој фази се планира стварање услова за инвестирање и отварање погона за производњу пива на подручју Слободне зоне Прибој.

Обе стране задовољне договореним, оцениле су да ће једном оваквом сарадњом, Прибојци и Прибој, добити сопствени бренд на богатом тржишту пива, који ће се сигурно издвајати квалитетом и дугом традицијом у справљању овог алкохолног напитка, али и могућност за отварањем нових радних места и стављање свих капацитета Слободне зоне у функцију.

radna poseta osjeckoj pivari