slideshow04

Donacije Domu zdravlja i Opštoj bolnici Priboj

Dom zdravlja i Opšta bolnica Priboj u proteklom periodu dobili su više humanitarnih donacija, socijalno odgovornih firmi iz Priboja, ali i lokalne samouprave, koja kroz ovaj vid doniranja direktno utiče na povećanje kvaliteta zdravstvenih usluga u opštini.

U Opštu bolnicu Priboj juče je pristigla vredna donacija od strane lokalne samouprave, vrednosti 150.000 dinara a u pitanju je savremeni kardio tokograf, koji je nabavljen po preporuci Komisije resornog ministarstva, koja je u proteklom periodu obišla bolnicu u Priboju. Takođe, Opština Priboj finansirala je nabavku CTG uređaja za Odeljenje ginekologije Opšte bolnice Priboj, a finansirano je i servisiranje stomatološke opreme za Dečju preventivnu stomatologiju.

Socijalno odgovorne firme poput Veterinarske ordinacija "Strujić", Poliester grupe d.o.o., "R2 PLUS" d.o.o. i firme "Makler", takođe su neki od donatora Opšte bolnice i Doma zdravlja Priboj.

Veterinarska ordinacija "Strujić" donirala je Opštoj bolnici, zamrzivač za Odeljenje ginekologije, koji služi za čuvanje placenti, a vrednost donacije je 25.000 dinara.

Poliester grupa d.o.o. finansirala je nabavku opreme Opštoj bolnici i Domu zdravlja Priboj, u vrednosti od 105.000 dinara, kao i stolice za čekaonice.

"R2 PLUS" d.o.o. iz Priboja donirao je Opštoj bolnici Priboj skener za kompjuter, dok je dijagnostičku opremu za laboratoriju donirala firma "Makler" iz Beograda.