slideshow04

Донација Атлетског савеза Србије Атлетском клубу "ФАП"

Директор Атлетског савеза Србије, Слободан Бранковић, посетио је данас општину Прибој. Он се данас састао са председником Општине, Лазаром Рвовићем, а повод је био обећана донација Атлетског савеза општини Прибој и младим атлетским надама града.

Атлетски савез Србије донирао је данас опрему Атлетском клубу "ФАП", коју ће у будућости користити спортисти и рекреативци, али и младе наде прибојске атлетике, која је изнедрила сада већ велика имена српског спорта. Директор Атлетског савеза Србије, Слободан Бранковић, претходно је посетио Прибој за време МОСИ 2018, када се уверио у рад и резултате локалне самоуправе, када је у питању обнова и изградња спортске инфраструктуре, те ће ова донација служити за неговање талената, али и организовање такмичења вишег ранга у овом спорту, у будућности.

Председник општине Прибој, Лазар Рвовић захвалио се на овој вредној донацији, рекавши да ће иста омогућити Прибоју у будућности место на регионалној атлетској мапи, о чему је данас такође било речи у смислу продубљивања сарадње и организовања такмичења вишег ранга у Прибоју.

poseta slobodana brankovica 2019 2

poseta slobodana brankovica 2019