slideshow04

Летовање о трошку Општине за децу са евиденције Центра за социјални рад и чланове Удружења ЦДП Прибој

У складу са праксом из претходних година, деца са евиденције Центра за социјални рад, чланови Удружења за церебралну и дечју парализу, као и најбољи ђаци и студенти из Прибоја, летоваће о трошку Општине у одмаралишту у Сутомору. Тим поводом, јуче су са председником Општине, Лазаром Рвовићем, потписани уговори којима се омогућава наставак добре и хумане праксе из претходних година.

Уговоре са Општином Прибој јуче су потписали директор Центра за социјални рад, Зоран Полић и председник Удружења за церебралну и дечју парализу, Славиша Шушањ, а њима се омогућује седмодневно летовање за око 100 деце и корисника Центра и Удружења.

Око 50 деце из породица са евиденције Центра за социјални рад, на летовање о трошку општине Прибој отићи ће 20. јуна, а за многе од њих то ће бити прилика да први пут виде море.

Директор Центра за социјални рад Зоран Полић, каже да се ради о лепој традицији и да је иста показатељ да Општина мисли на ту децу, те се у име запослених у Центру и у име те деце и родитеља захвалио.

За чланове Удружења за церебралну и дечју парализу резервисано је седмодневно летовање током месеца септембра. Бесплатно летовање је резервисано за 30 чланова овог удружења са пратиоцима, а према речима председника овог удружења, Славише Шушња, селекција о томе ко ће ићи на летовање, направљена је на основу анкете о заинтересованости.

Према речима директора овог одмаралишта, Александра Мандића, све смене су скоро попуњене, а сезона ће трајати од 20. јуна до краја семптембра. Подсећања ради ова летовања омогућена су захваљујући уштедама у буџету, које је локална самоуправа направила одрицањем од свечарења поводом Дана општине.