slideshow04

Туристичка организација Прибој позива заинтересоване на обуку за тениске тренере млађих категорија

У оквиру имплементације пројекта “Бели спорт и културно-историјско наслеђе с краја 19. века у функцији развоја туризма у општинама Рудо и Прибој” Туристичка организација Прибој позива све заинтересоване незапослене професоре физичког васпитања, као и остале заинтересоване да се пријаве на седмодневну обуку за тениске тренере млађих категорија.

Пројектним активностима предвиђено је да се 5 незапослених професора физичког васпитања или осталих заинтересованих оспособи за тренере млађих категорија у тенису. У сврху тога предвиђено је да се организује седмодневна обука коју ће након расписаног тендера организовати најповољнији понуђач за ову врсту послова. Након одржане обуке изабрани полазници ће полагати стручни испит за добијање лиценце за рад са млађим категоријама у тенису.

Обука ће се одржати у другој половини маја 2019. године на теренима које предложи изабрани понуђач за одржавање обуке. Изабраним полазницима обезбеђен је смештај и дневнице у складу са Правилником о надокнади трошкова Туристичке организације Прибој.

Позивају се сви заинтересовани да се лично јаве у просторије Туристичке организације Прибој (улица 12. јануар 108) до 7. маја 2019. године у времену од 10 до 14 часова како би се пријавили и истовремено обавили разговор са менаџером пројекта о својим склоностима према тенису и кавлификацијама за похађање обуке. Молимо све заинтересоване да приликом јављања понесу и свој CV.

Након завршетка рока за пријављивање Менаџер пројекта ће уз сарадњу са представницима ТК Прибој 1880 и представницима Иницијативног одбора за формирање Тениске секције при ЈУ за спорт и туризам Рудо изабрати 5 полазника обуке о чему ће сви заинтересовани бити обавештени најкасније 10. маја 2019. године до 14 часова. Предност приликом избора имаће незапослени професори физичког васпитања како је и предвиђено пројектном апликацијом.

Напомињемо да је обавеза изабраних полазника је да након завршене обуке три године учествују у раду Тениских клубова у Прибоју и Рудом.