slideshow04

"Полимер" нова компанија у Слободној зони

Слободна зона Прибој, од пре два месеца, добила је новог корисника, компанију „Полимер“, у којој се од вештачког камена, производи санитарни програм за кухиње и купатила врхунског квалитета. На преко 300 квадрата, ова фирма, тренутно запошљава осам радника, а тај број ће се повећавати, са планираним проширењем производње.

"Кренуло се пионирски, из обичне радионице, а временом смо усавршавали начин производње, набавили и адекватне машине, стекли нова знања и одређена искуства, и након две године мукотрпног рада наши производи стигли су и до продајних салона широм земље.", истиче власник фирме Славенко Масалушић.

Главна производња је ливени полимер, или вештачки мермер, који се последњих година све више користи за опремање купатила и кухиња. Производи су модерног дизајна, јер се иде у корак са захтевима тржишта, већина их се пласира у Србији, а део проналази пут и до купаца у земљама Европске уније.

Иначе, Слободна зона Прибој, простире се на површини од преко 21 хектра, у њој тренутно послује шест компанија, у којима је запослено око 700 људи.