slideshow04

Народна посланица Ивана Поповић посетила Прибој

Прибој се последњих година и економски и инфраструктурно и у готово сваком другом погледу, значајно опоравља, па на тај начин све чешће постаје и пример добре праксе.

У то се ових дана уверила и млада предузетница из Крупња и народна посланица у Скупштини Србије Ивана Поповић, која је током своје посете имала бројне састанке и разговоре од локалне самоуправе, преко прибојских предузетника, као што је све успешнија фирма за прераду меса "Реле", привредника у Слободнoј зони Прибој, до удружења жена "Сачувајмо село".

"После година, па и деценија стагнације, Прибој последњих година убрзаним корацима иде напред. То се неоспорно види на сваком кораку, и то нас све радује.", рекла је народна посланица Ивана Поповић.

Као љубитељу чисте природе и здравог окружења, посланица Поповић се посебно интересовала за достигнути ниво у екологији и предузетим мерама на очувању здраве животне средине, о чему је детаљно информисао заменик председника општине Прибој, Саша Василић.

Ивана Поповић је млада посланица, али и млада предузетница, јер од 16 године, на породичном газдинству у Крупњу, производи џемове по рецепту наших бака, за које нема проблем за пласман на тржишту. Зато су је посебно обрадовале бројне и успешне активности чланица удружења "Сачувајмо село", јер је како каже, село окосница здраве хране и све поупуларнијег сеоског туризма, односно активног одмора на кућном прагу.

Зато на бази свог предузетничког искуства, и предлаже грађанима Србије, пре свега младима, да своју будућност пројектују управо овде и остану у својој земљи, на својој дедовини, јер перспективе очигледно има.

"Овде смо своји на своме, а тамо негде другде, увек и увек, бићете туђин и без обзира на године проведене у туђој земљи, увек ћете бити странац.", поручила је на крају своје посете Прибоју, народна посланица Ивана Поповић.