slideshow04

Нова Управа ФК "ФАП"

ФК "ФАП" из Прибоја добио је нову Управу, на чијем челу је бивши фудбалер овог клуба, Јовица Василић. Циљ новог руководства је стабилизација Клуба, подмлађивање екипе, враћање публике на трибине и повратак у српсколигашко друштво.

Последње две сезоне, прибојске “камионџије” таворе у Зони, па је жеља фудбалских посленика, љубитеља фудбалске бубамаре, града, да се ФК "ФАП" врати у виши ранг, Српску лигу.

Подршку повратка “камионџија” на старе стазе успеха, на делу ће пружати и локална самоуправа, која ће, уз финасијску стабилизацију Клуба, помоћи стварању фудбалског амбијента - од изградње новог терена на Увцу, до наткривања постојећих трибина.

Локална самоуправа жели истински да помогне, да се у Прибоју игра квалитетнији и лигашки фудбал, па су председник општине Лазар Рвовић и народни посланик Крсто Јањушевић, 30. јуна, приредили пријем за ново руководство ФК "ФАП".

План је да се оформе све селекције, да се стабилизује први тим, да се задрже прибојска деца, да се у клуб врате активни играчи, да за време утакмице трибине Градског стадиона буду пуне као некада, а да после утакмице, главном улицом у Новом Прибоју, тече река фудбалских заљубљеника.