slideshow04

Награде за освајаче медаља на 57. МОСИ

Општина Прибој и Спортски савез града, по традицији, приредили су пријем за освајаче медаља на овогодишњим, 57.МОСИ, које су одржане у Новој Вароши.

Освајачима медаља али и свим члановима спортске експедиције Прибоја, честитке за сјајно представљање града на 57.смотри спорта и младости Тромеђе, упутио је Филип Комарица, председник Спортског савеза Прибоја, док је у име локалне самоуправе новчане награде најбољим прибојским спортистима на 57.МОСИ, уручио Миралем Гогалић, помоћник председника Општине за област туризма.

Подсетимо, прибојски спортисти са 24 освојене медаље, заузели су 2. место у генералном пласману, проглашени су за најкомплетнију екипу, а атлетичар Милош Раовић је најуспешнији спортиста овогодишњих Игара, са освојене 4 медаље.

Атлетичари Прибоја освојили су 13 медаља, каратисти 5 медаља, док је у колективним спортовима освојено је 6 медаља: сребро је припало одбојкашима и риболовцима у појединачној конкуренцији, док су бронзана одличја освојили рукометаши и рукометашице, бициклисти и риболовци.

На ПараМОСИ шахиста Славиша Шушањ, освојио је сребрну медаљу.