slideshow04

Обавештење за трактористе - Савет за безбедност саобраћаја

На основу прописане Уредбе, Републичка Агенција, у сарадњи са Саветом за безбедност саобраћаја општине Прибој, расписује јавни позив за бесплатну набавку и уградњу заштитног рама, за тракторе ИМТ-533, 539, 540, 542 и ИМТ 549.

Набавка и уградња заштитних рамова за поменуте тракторе је потпуно бесплатна, а једина обавеза власника трактора - било да је физичко лице, предузетник или правно лице, да дође у Општину Прибој, у периоду од 16.до 29.новембра, и понесе потребну документацију:

- Личну карту власника трактора;
- Копију саобраћајне дозволе од трактора, без обзира је ли важећа;
- Фотографију трактора, са предње стране;
- Потврду да је измирен порез;
- За физичка лица порез на имовину;
- За предузетнике и правна лица порез по основу јавних прихода.

Из општинског Савета за безбедност саобраћаја у Прибоју, позивају све трактористе који испуњавају наведене услове, да искористе ову прилику и потпуно бесплатно добију уграђен заштитни рам на свој ИМТ трактор, који ће повећати њихову безбедност при раду са трактором, спречити даље превртање и тако најчешће спасити себи живот.

Статистика је неумољива-само за последње три године у Србији су погинула 164 возача трактора, док их је 360 повређено.

Избегните статистику и бесплатно набавите заштитни рам за свој ИМТ трактор. Посетите Општину Прибој до 29.новембра, у времену од 10 до 14 сати, а задужено лице ће вам помоћи да комплетирате своју документацију.