slideshow04

Одржан сајам запошљавања у Прибоју

Данас је у хотелу Лим у Прибоју, у организацији Националне службе за запошљавање, филијале Пријепоље, од 11 до 13 часова одржан Сајам запошљавања.

На сајму су учествовала 24 послодавца из различитих делатности, који су понудили око 90 радних места, али и заинтересовани посетиоци, незапослена лица која су на овај начин имала директан контакт са послодавцима. Незапослени су могли на лицу места да разговарају са послодавцима, да добију прецизније информације, али и да лично предају пријаву за запослење и радну биографију за већи број слободних радних места, према властитом избору. Сајам је отворила директорка филијале Националне службе за запошљавање Пријепоље, Ана Пејовић а у име општине Прибој, присутне је поздравио помоћник председника Општине за локални економски развој, Крсто Јањушевић. Осим послова, на сајму је био промовисан и волонтеризам као и омладинско предузетништво и то на штанду Канцеларије за младе општине Прибој.

Сајмови ове врсте, које организује Национална служба за запошљавање су редовна активност НСЗ широм Србије и као такви омогућавају послодавцима да се њихова компанија промовише на најбољи начин, али и да направе прави избор радника, као и радници послодавца.
sajam zaposljavanja 2014