slideshow04

Општина наградила вредне волонтере 55. МОСИ "Прибој 2018"

Општина Прибој је након одржаних 55.Међуопштинских спортских игара наградила вредне волонтере за њихов труд и допринос у организацији. Њих 162 Спортски савез Прибој и Општина Прибој у уторак, 10. јула у Дому културе, наградили су новчаним износом, а уручене су им и захвалнице.

volonteri mosi dodela zahvalnica

Уз пригодне захвалнице сви волонтери награђени су са по 4.000 динара. Како је на свечаном уручивању награда рекао председник Спортског савеза Прибој, Филип Комарица, волонтери су од самог почетка били главни покретач организације 55. МОСИ.

"Од првог састанка са волнтерима, ми смо знали да ће они бити главни покретач ових МОСИ. Тако је и било, и то се десило трећи дан МОСИ, односно у суботу, када је пала велика киша, они су изашли на терен, без проблема су све одрадили, све почистили, а терен је био спреман на време", рекао је Филип Комарица о заслугама прибојских волонтера.

Припреме волонтера трајале су пар месеци, а оним што су показали на терену оправдали су очекивања организатора.

"Морам признати искрено и без увеличавања да су и више него испунили наша очекивања, јер заиста све је било завршено на време, све активности, све утакмице, све је прошло како треба, и остале су само речи хвале за волонтере", рекао је Бранко Кашерић, координатор Канцеларије за младе.

Волонтери су током одрржавања Игара били активни на свим теренима, а само учешће за њих, према њиховим речима, немерљиво је у искуству које су стекли.

Осим што су Игре у Прибоју обориле рекорд по броју учесника, на 55.МОСИ оборен је и рекорд у броју волонтера, а имајући у виду то да су и више него испунили очекивања, организатор је свих 162 наградио новчано и са пригодним захвалницама.