slideshow04

Вртић "Невен" у Старом Прибоју у новом руху

Пројекат реконструкције Предшколске установе "Невен" у Старом Прибоју, који је отпочео у септембру, данас је званично приведен крају. Завршетком ових радова, створени су бољи услови за боравак деце у вртићу, али и запослених.

Радови који су трајали 60 календарских дана, укључивали су радове на повећању енергетске ефикасности објекта у коме бораве наши најмлађи суграђани из овог дела града, односно потпуну замену столарије и уградњу термофасаде. Овим ће се знатно допринети у будућности смањењу трошкова грејања ове установе. Осим ових радова, у згради вртића адаптирана је и наткривена потпуно безбедна за боравак деце тераса, која се од сада може користити у свим временским условима.

Вртић су поводом завршетка радова обишли представници локалне самоуправе, Министарства привреде, надзора и извођача, као и Предшколске установе "Невен", која ће од данас пословати у значајно бољим условима.

Вредност радова на реконструкцији ПУ "Невен" у Старом Прибоју износила је 13 милиона динара без ПДВ-а, што су заједно финансирали општина Прибој и Министарство приведе. Извођач радова била је фирма Полет д.о.о. из Ужица.

vrtic neven u novom ruhu