banner telefoni naslovna

Вести

30 година Завичајног музеја: Отказана представа "Острво"

Представа "Острво", која је најављена за 02. јул, ОТКАЗУЈЕ СЕ због пандемије Корона вируса.

Опширније...

ФК "ФАП" добија минибус од Фудбалског савеза Србије

Фудбалски клуб "ФАП" од српске куће фудбала добиће модеран аутобус – минибус за превоз фудбалера на утакмице.

Опширније...

Центар Бање у новом руху

Прибојска Бања из године у годину постаје све уређенија туристичка дестинација. Захваљујући разумевању локалне самоуправе, Бања као носилац развоја туризма у општини Прибој, постепено, корак по корак, добија обрисе којe одавно заслужује.

Опширније...

Одложени Лимски биатлон и Лим фест

Овогодишњи 13. Међународни Лимски биатлон Прибој - Рудо, који је требало да се одржи у суботу 11.јула 2020.одлаже се до даљњег, због погоршане епидемиолошке ситуације и поновног ширења корона вируса, као и на препоруку Владе Републике Србије.

Опширније...

Почели са радом градски базени

Нешто касније него претходних година, због лоших временских прилика и пандемије корона вируса, у понедељак, 29.јуна 2020.године, почели су са радом и градски базени у Новом Прибоју. Радно време базена, којима газдује Установа за физичку културу „Спортски центар“ је сваким даном од 10 до 19 сати.

Опширније...

Опремљен кабинет информатике у Гимназији

Захваљујући донацији Општине Прибој у износу од 200.000,00 динара, купљен је нови инвентар за кабинет информатике у прибојској Гимназији. Претходно је по јавном позиву Министарства просвете, науке и технолошког развоја, купљена рачунарска операма у износу од 667.565,00 динара. Тако ће прибојска Гимназија, у нову школску годину, ући са потпуно обновљеним рачунарским кабинетом, на задовољство њених ученика али и професора.

Опширније...

Награде за најбоље ученике

Како традиција налаже, Општина Прибој и ове године издвојила је новчана средства за награђивање најбољих ученика наше локалне заједнице. Закључком Општинског већа, предвиђене су награде за најбоље ученике генерација у основним и средњим школама, ученике који су основно и средње образовање завршили са просеком 5,00 али и за оне који су освојили једно од прва три места на такмичењима, као и њихове менторе.

Опширније...

Завичајни музеј обележава 30 година рада

Завичајни музеј Прибој, низом програма које организује у сарадњи са Домом културе Прибој, обележиће 30 година рада. Одлуком СО Прибој 29.06.1990. године основан је Завичајни музеј, чија је основна делатност изучавање, чување, сакупљање и презентација уметничко-историјских дела и културне баштине општине Прибој.

Опширније...

Пријем делегације Дунав осигурања у општини Прибој

Поводом одржавања и свечаног отварања Спортских игара младих у Прибоју, а у склопу отварања Игара, председник општине Прибој, Лазар Рвовић, примио је у петак 19. јуна у просторијама иновационог Старап центра делегацију Дунав осигурања, генералног спонзора Спортских игара младих Србије.

Опширније...

У недељу 21. јуна одржани избори у Србији

У недељу, 21.јуна одржани су парламентарни избори за Народну скупштину Републике Србије, као и избори за Скупштину АП Војводина, али и избори за скупштине градова и општина.

Опширније...

У Прибоју свечано отворене Спортске игре младих

У присуству великог броја младих,званичника из јавног и спортског живота Србије и региона, паљењем бакље пријатељства, атрактивним ватрометом и концертима Дејана Петровић Биг бенда и Лексингтон бенда, у Прибоју су 19. јуна званично отворене овогодишње, седме по реду, Дунав осигурање Спортске игре младих Србије.

Опширније...

Поткатегорије