slideshow04

Вести

Расписан тендер за бесплатне линије у јавном превозу Прибоја

Општина Прибој уводи новину у јавни превоз путника – бесплатне аутобуске линије. На бази потреба грађана и економске рачунице, биће уведене одређене бесплатне линије на подручју општине, тамо где је могућ аутобуски превоз.

Опширније...

Заказана 6. седница Општинског већа

6. седница Општинског већа општине Прибој заказана је за четвртак, 26. новембар 2020. године.
Седница ће се одржати у Регионалном иновационом стартап центру, са почетком у 10 часова.

Опширније...

"Војни лекар на селу" 26. новембра у МЗ Мажићи и Забрњица

Једнодневна акција Воске Србије „Војни лекар на селу“, током ове седмице, биће организована и на подручју општине Прибој.

Опширније...

Одабрани финалисти 48. Лимских вечери поезије

Ученици средњих школа из Србије, Црне Горе и Босне и Херцеговине слали су на Конкурс 48. Лимских вечери поезије (ЛВП) шифроване циклусе од по пет необјављених песама, како би стекли могућност штампања прве збирке поезије, што је и главна награда.

Опширније...

Нацрт Стратегије развоја социјалне заштите општине Прибој 2021-2025 - Јавни увид

На основу потписаног Меморандума о разумевању између општине Прибој и ГИЗ-а 22.05.2019. године, општина Прибој је приступила пројекту „Услуге социјалне заштите за осетљиве групе“, који спроводи ГИЗ у сарадњи са Министарством за рад, запошљавање, борачка и социјална питања.

Опширније...

Асфалт у Читлуку

Иако је половина новембра, неимари „Путева Ужице“, користе лепо време, да завршавају планиране активности, пре свега на путној инфраструктури.

Опширније...

Разговори о путу Прибој-Увац-Златибор

Пут Прибојска Бања преко Јабука и Љесковца до манастира Увац и даље до Златибора и Ужица, захваљујући поновној иницијативи руководства општина Прибој и Чајетина, ових дана је актуелизован, уз предузимање конкретних потеза.

Опширније...

Нова донација заштитних средстава у Прибоју

У оквиру пројекта „Услуге социјалне заштите за осетљиве групе”, који спроводе Немачка развојна сарадња (ГИЗ) обезбеђена је набавка заштитне опреме за запослене у центрима за социјални рад и социјалним службама у 18 локалних самоуправа, а у циљу заштите запослених и корисника услуга социјалне заштите, током поновног повећања броја заражених од ковида-19.

Опширније...

За дигитализацију биоскопа у Прибоју 4,5 милиона динара

На основу Конкурса за финансирање пројеката у кинематографији, Министарства културе и информисања Владе Србије, Филмски центар Србије одобрио је Дому културе „Пиво Караматијевић“ из Прибоја 4.496.000,00 динара за дигитализацију биоскопа, што је највећи износ од 25 одобрених пројеката у Србији.

Опширније...

Одржана пета седница Општинског већа општине Прибој

Општинско веће општине Прибој, на својој петој седници, у уторак 17.новембра, дало је сагласност на Споразум о суфинансирању изградње трансфер станице са рециклажним двориштем на локацији „Бањица“, заједно са општинама Пријепоље и Нова Варош. Када трансфер станица буде изграђена, комунални отпад из ове три општине транспортоваће се на Регионалну депонију „Дубоко“, која се налази на подручју града Ужица, а уместо садашњих депонија, у току Лима кроз Србију, биће зелене оазе.

Опширније...

Поткатегорије