slideshow04

Вести

Раде се тротоари у Старом Прибоју

Лепо време крајем фебруара у Прибоју користи се за довршетак започетих активности.

Опширније...

Комедија „Брат“ у прибојском Дому културе

У петак 5. марта у 19 часова биће изведена представа предава „Брат“ НАСТеатра. Текст и режију потписује Александар Ристановић, а играју Татјана Димитријевић, Иван Перковић и Александар Ристановић.

Опширније...

Округли сто у Прибоју "Одрживи развој за све"

У партнерству са шест угледних организација цивилног друштва у Србији и уз финансијску подршку влада Швајцарске и Немачке, а у оквиру пројекта „Агенда 2030“ у Прибоју је 23. фебруарa, одржан други округли сто под називом „Одрживи развој за све“.

Опширније...

Борба против насиља у породици почиње на локалу

„Борба против насиља у породици системски почиње на локалу“, назив је пројекта „Београдског фонда за политичку изузетност“, а консултативни састанак са пројектним тимом, на коме су договорене основне смернице на реализацији пројекта у општини Прибој, одржан је у уторак, 23. фебруара 2021. године.

Опширније...

Хумано збрињавање паса луталица

У Прибоју је 23. фебруара спроведена акција хуманог хватања паса луталица, у циљу, бар делимичног решавања вишегодишњег проблема, великог броја паса луталица на улицама нашег града.

Опширније...

Стиже опрема за топлану

Иако је зима још у току, радови на изградњи градске топлане на биомасу у Прибоју, одвијају се према утврђеном плану. Урађено је видљиво, неки објекти су већ и укровљени, приводе се крају бетонско-армирачки радови, а ових дана почела је да стиже и машинска опрема.

Опширније...

Јавни позив за учешће на конкурсу за суфинансирање пројеката ради остваривања јавног интереса у области јавног информисања у 2021. години

Конкурс за суфинансирање проjеката производње медијских садржаја из области jавног информисања на територији општине Прибој у 2021. години.

Опширније...

Да Прибој лакше дише

Општина Прибој је још једном пример добре праксе, не само у свом окружењу, у Златиборском округу, већ и у Србији.

Опширније...

Првацима и предшколцима - Пажљивкова правила у саобраћају

Савет за безбедност саобраћаја општине Прибој у сарадњи са Агенцијом за безбедност саобраћаја Србије, у оквиру своје већ традиционалне акције, свим првацима и предшколцима у Србији, поклонио је књигу илити својеврсни уџбеник “Пажљивкова правила у саобраћају“, док су сви предшколци у Прибоју добили ову брошуру у виду Бојанке.

Опширније...

Настављени радови на топлани

Радови на изградњи градске топлане на биомасу у Прибоју одвијају се по плану. Упркос зимском периоду, неимари „Енерготехнике Јужна Бачка“ из Новог Сада, користе релативно лепо време, па се предвиђени рокови, поштују у потпуности, а урађено је видљиво, закључак је са редовне месечне видео конференције консултаната немачке КфВ банке, представника Министарства енергетике Владе Србије, извођача радова и инвеститора.

Опширније...

Поткатегорије