slideshow04

Вести

Батковићи прваци Србије

Екипа прибојског села Батковићи, из месне заједнице Саставци, победник је финала Сеоских игара Спортског савеза Србије, које је од 25 - 28.септембра 2020.године одржано у Врњачкој Бањи.

Опширније...

Оглас за прикупљање писаних понуда за давање у закуп и на коришћење пољопривредног земљишта у државној својини на територији општине Прибој у 2020. години - II круг

Расписује се оглас за прикупљање писаних понуда за давање у закуп и на коришћење пољопривредног земљишта у државној својини у општини Прибој 2020 - II круг.

Опширније...

Општине Прибој, Пријепоље и Нова Варош граде заједнички азил за псе

Председници општина Пријепоље, Владимир Бабић, Нове Вароши Радосав Васиљевић и Прибоја Лазар Рвовић, потписали су у згради општине Пријепоље меморандум о заједничком деловању и активностима на решавању проблема паса луталица.

Опширније...

Награда за Јану Драгутиновић

Након великог успеха младе прибојске атлетичарке Јане Драгутиновић, која је недавно на Балканијади у Турској, као члан репрезентације Србије, постала најбоља јуниорка Балкана у скоку у даљ и бронзане медаље у троскоку, локална самоуправа и Спортски савез Прибоја, упутили су искрене честитке и награду у виду лаптопа и мултифункционалног ранца.

Опширније...

Укинута ванредна ситуација у Прибоју

Због побољшања епидемиолошке ситуације, председник општине Прибој Лазар Рвовић, на предлог Општинског штаба за ванредне ситуације, данас, 23. септембра, укинуо је ванредну ситуацију у општини Прибој, која је уведена још 6. јула 2020. године.

Опширније...

Филм "Тома" о певачу Томи Здравковићу сниман и у Прибоју

Овог лета започето је снимање филма "Тома", филма о највећем боему међу певачима народне музике Томи Здравковићу, а ових дана одређене сцене снимане су и у Прибоју, односно у центру МЗ Кратово, где је је имитирана Томина кућа у његовом селу Печењевци, крај Лесковца, као и једно боемско, односно покерско вече у некадашњем ресторану „Нарцис“ у приградском насељу Мраморје.

Опширније...

Представа "Пластика" изведена у Дому културе у Прибоју

Након паузе од шест месеци, због пандемије корона вируса, на сцени Дома културе „Пиво Караматијевић“ у Прибоју, у петак 18. септембра изведена је позоришна представа „Пластика“, по тексту Стевана Копривице.

Опширније...

Батковићи победници Сеоских игара у Саставцима

У месној заједници Саставци, где се већ 58 година одржава најстарија општинска манифестација, Омладинске сеоске игре, у понедељак 21.септембра одржане су Сеоске игре Спортског савеза Србије, као наставак традиције народног окупљања, дружења и надметања у традиционалним народним вештинама.

Опширније...

Одржана 2.седница Општинског већа општине Прибој

Данас је у малој сали Дома културе "Пиво Караматијевић", у Старом Прибоју, уз поштовање мера дистанце и предострожности поводом пандемије корона вируса, одржано друго по реду заседање новог састава Општинског већа општине Прибој.

Опширније...

Јана Драгутиновић најбоља јуниорка Балкана

Млада атлетичарка Прибоја, чланица АК ФАП, Јана Драгутиновић, у дресу репрезентације Србије, постала је најбоља јуниорка Балкана у скоку у даљ, док је у троскоку заузела треће место.

Опширније...

Поткатегорије