banner-mosi2018

Вести

Стручњаци Саобраћајног института ЦИП обишли клизиште Глишина вода

Активности на трајном санирању клизишта Глишина вода се настављају. Након разговора и састанака крајем новембра у Сектору за ванредне ситуације МУП-а Србије и Стручно оперативног тима за клизишта Србије, у петак 6. новембра, клизиште Глишина вода поново је обишла делегација стручњака из Београда, коју су чинили – дипл. инж. Милутни Игњатовић, генерални директор Саобраћајног института ЦИП из Београда, др Драгутин Јевремовић прфесор са Рударско – геолошког факултета и др Селимир Леловић, професор са Грађевинског факултета у Београду.

Опширније...

Пажљивко поново са децом Прибоја

Популарни „Пажљивко“, права пчелица Маја, узорно дете и пример исправног понашања у саобраћају, који поштује сва прописана правила, једном речју има саобраћајну културу - поново се у петак, 6. децембра, дружио са малишанима Прибоја. Пажљивко је по други пут ове године стигао у наш град, у организацији Општинског Савета за безбедност саобраћаја и Агенције за безбедност саобраћаја Србије.

Опширније...

Решава се проблем клизишта Глишина вода

Проблем клизишта Глишина вода укоро би требало да буде решен јер се предузимају конкретне активности да се ово клизиште почне заиста решавати, односно санирати. Иако ово клизиште није у надлежности локалне самоуправе општина Прибој је збго својих грађана и привредника највише заинтересована да се овај дугогодишњи проблем напокон реши.

Опширније...

Спремне зимске службе у Прибоју

Зимске службе у општини Прибој спремно дочекују зимску сезону - закључак је са седнице Штаба за ванредне ситуације општине Прибој који је заседао у четвртак, 5. децембра, а председавао је Командант Штаба Лазар Рвовић, председник општине Прибој.

Опширније...

Нова јаслена група у вртићу "Невен"

Пригодним програмом полазника Вртића и посетом руководства општине Прибој у уторак, 3. децембра отворена је нова јаслена група у објекту „Водовод“ ПУ „Невен“ у новом делу града.

Опширније...

Припрема за изборе у месним заједницама општине Прибој

У функцији избора нових чланова савета месних заједница на територији општине Прибој, у понедељак, 2.децембра, у организацији Општинске управе, одржан је састанак са председницима месних заједница. Поред председника досадашњих савета месних заједница, овом скупу присутвовали су и начелник Општинске управе Прибој Ђорђе Дујовић, Милица Дробњаковић секретар СО Прибој и Глишо Раковић, референт ОУ задужен за месне заједнице.

Опширније...

Пут за село Грабовицу

Како је недавно и најавио председник општине Прибој Лазар Рвовић са сарадницима, наставио је посету прибојским месним заједницима и селима наше општине, где је данас разговарао са житељима Грабовице и Равне ливаде, у МЗ Нови Прибој, о уговореним активностима за ово подручје, али и даљим плановима, а жеље мештана своде се само на једно – пут,добар пут, или још боље – асфалтни пут.

Опширније...

Делегација општине Петњица из Црне Горе у Прибоју

Делегација општине Петњица, једне од најмлађих општина у Црној Гори, у понедељак 2.децембра посетила је Прибој, где је са челницима локалне самоуправе разговарала о могућностима прекограничне сарадње, у светлу расписаних позива Еврпске уније, али и друге међусобне сарадње.

Опширније...

Конкурс за доделу награда талентованим студентима поводом Дана општине Прибој

Општинска управа Прибој расписује Конкурс за доделу награда талентованим студентима поводом Дана општине Прибој. Право на доделу новчане награде за талентоване студенте, у складу са Одлуком о награђивању талентованих студената поводом Дана општине, имају студенти високошколских установа чији је оснивач Република Србија, који су уписани први пут у текућој школској години на студије првог или другог степена, чије се школовање финансира из буџета Републике Србије и који имају држављанство Републике Србије.

Опширније...

Одржана 62. седница Општинског већа општине Прибој

Чланови Општинског већа општине Прибој заседали су 29. новембра по 62. пут у овом сазиву. На дневном реду нашло се седам тачка, које су прибојски већници без много расправе једногласно прихватили.

Опширније...

Поткатегорије