banner-mosi2018

Вести

Нове донације прибојском здравству

Дом здравља и Болница Прибој ових дана богатији су за два нова возила која ће омогућити већу мобилност и лекара и пацијената, а све у функцији доброг здравља наших суграђана и пружања правовремене здраствене услуге.

Опширније...

Јавни оглас о отуђењу непокретности из јавне својине Општине Прибој путем прикупљања писмених понуда

На основу решења председника Општине Прибој 03 број: 06-9/2020 од 29.01.2020. године, објављује се Јавни оглас о отуђењу непокретности из јавне својине Општине Прибој путем прикупљања писмених понуда

Опширније...

Јавни оглас о отуђењу неизграђеног грађевинског земљишта у јавној својини Општине Прибој путем прикупљања понуда

На основу члана 2. Одлуке о отуђењу грађевинског земљишта у јавној својини ("Службени лист Општине Прибој", број 2/2017) и решења председника Општине Прибој 04/2 број: 46-3/2019 од 27.12.2019. године, Општина Прибој објављује ЈАВНИ ОГЛАС о отуђењу неизграђеног грађевинског земљишта у јавној својини Општине Прибој путем прикупљања понуда.

Опширније...

Прибојци на зимској школи пољопривредника у Пожеги

Као и ранијих година, Зимска школа за пољопривреднике одржана је у Пољопривредној школи „Љубо Мићић“ у Пожеги од 7. до 9. фебруара. Тродневној едукацији из готово свих области пољопривреде, присуствовали пољопривредnици из готово свих општина Златиборског округа. Међу њима била је и петочлана делегација пољопривредника из општине Прибој.

Опширније...

Конкурс за доделу субвенционисаних (бесповратних) средстава за земљорадничке и пољопривредне задруге у 2020. години на територији општине Прибој

На основу члана 12. Закона о задругама ("Сл. гласник РС", бр. 112/15), члана 61. Статута општине Прибој (“Службени лист општине Прибој” бр.1/19), Одлуке о буџету општине Прибој (“Службени лист општине Прибој” бр.6/19), председник општине Прибој расписује Конкурс за доделу субвенционисаних (бесповратних) средстава за земљорадничке и пољопривредне задруге у 2020. години на територији општине Прибој.

Опширније...

Почела са радом канцеларија Општинске управе у Саставцима

Како је било и обећано, приликом посете руководства општине Прибој, крајем прошле године, у реновираној згради месне заједнице у Саставцима, почетком фебруара, почела је са радом канцеларија Општинске управе у Саставцима.

Опширније...

Потписан уговор о организацији Центра за обуку радника занатских делатности у Слободној зони Прибој

У Слободној зони Прибој 5.фебруара потписан је Уговор о организацији Центра за обуку радника занатских делатности, који ће прекфалификацијом, уз теоретски и практични рад, стећи нову квалификацију, за рад у некој од компанија, које су већ изразиле потребу за новом и квалификованом радном снагом.

Опширније...

Почела обука лица за рад у сталним бирачким одборима

У сусрет редовним изборима на сва три нивоа, који грађане Србије очекују највероватније крајем априла, општинске изборне комисије, које на локалу спроводе изборне радње, по налогу Републичке изборне комисије, започеле су обуке за рад лица у сталном бирачком одбору. Обука је почела данас и у Прибоју. Обука за 467 чланова бирачких одбора у сталном саставу на подручју општине Прибој реализоваће се у 18 група и трајаће до 27. фебрура.

Опширније...

Поводом Дана општине Прибој награђени најбољи студенти

Поводом Дана општине Прибој, 2. фебруара, када се Прибој први пут помиње у писаним документима 1448.године, у Повељи краља Фридриха Трећег, у општини Прибој већ шест година нема посебног свечарења, већ се та средства преусмеравају у друге сврхе. Награђивање младих, талентованих студената, најбољих ученика, надарених спортиста, али и особа са инвалидитетом и децу слабијег имовног стања.

Опширније...

Данас је Дан општине Прибој

Данас је Дан општине Прибој, дан када се Прибој први пут помиње у писаним документима, у Повељи Краља Фридриха III, која је издата у Бечу, 2. фебруара 1448. године.

Опширније...

Поткатегорије