slideshow04

Poziv dijaspori opštine Priboj

Kancelarija za lokalni i ekonomski razvoj opštine Priboj POZIVA građane opštine Priboj koji se nalaze na privremenom radu u inostranstvu da u cilju formiranja i ažuriranja podataka „DIJASPORA PRIBOJ“ dostave lične podatke o sebi i članovima porodice.

Odeljenje je osnovano radi bolje komunikacije između lokalne uprave i građana u dijaspori, pružanja svih informacija u vezi dešavanja u opštini, uspostavljanje saradnje i pružanju pomoći iz svih oblasti, organizovanju raznih kulturnih i sportskih manifestacija i ostalo.
Vaše podatke možete poslati na email adresu kancelarije za LER opštine Priboj:  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.


Cilj je ostvarivanje ekonomske saradnje kao i promocija opštine Priboj, njenih potencijala, stvaralaštva kulture i mogućnosti saradnje na svim poljima.
Imamo ideju da napravimo bazu podataka naših građana u inostranstvu sa podacima o poslovima i aktivnostima kojima se bave kako bi što lakše izašli u susret njihovim željama i mogućnostima za ulaganje na području opštine Priboj.

Aktivnosti Kancelarije za LER vezane za dijasporu opštine Priboj su:

- informacije o privrednim aktivnostima na teritoriji opštine Priboj (osnivanje novih preduzeća, investicije, privatizacija...),
- informacije o kulturnim, umetničkim, spotskim, prosvetnim i dr. dešavanjima,
- mogućnost saradnje sa drugim kancelarijama i organizacijama u inostranstvu . pružanje informacija o dobijanju ili produženju ličnih dokumenata vama ili vašoj rodbini nastanjenoj u opštini Priboj,
- prijem i distribucija humanitarne pomoći koju šalju naši ljudi iz dijaspore.