banner telefoni naslovna

Vesti

Savet za bezbednost saobraćaja opštine Priboj: Nastavak Konkursa za dodelu autosedišta za decu

Savet za bezbednost saobraćaja opštine Priboj obaveštava građane i potencijalne podnosioce zahteva, da se nastavlja Konkurs za dodelu autosedišta, raspisan 12.03.2020.godine, a koji je obustavljen usled proglašenja vanrednog stanja u opštini Priboj.

Konkurs obuhvata decu rođenu u 2019. godini, pa sve do završetka Konkursa. Podnosilac zahteva uz zahtev podnosi sledeća dokumenta:
1. da jedan od roditelja ima mesto prebivališta u Priboju (kao dokaz priložiti fotokopiju lične karte);
2. da je jedan od roditelja zaposlen u Priboju (dostaviti potvrdu sa radnog mesta ili izveštaj o ličnom dohodku);
3. da jedan od roditelja ili njihovi roditelji ima neku nekretninu u Priboju (uzeti rešenje o plaćanju poreza na imovinu);
4. da je vozilo registrovano u Priboju (priložiti fotokopiju saobraćajne dozvole);
5. da dete pohađa vrtić (dostaviti potvrdu iz vrtića).

Da bi dete dobilo sedište, ne moraju biti ispunjeni svi uslovi.
Roditelji čija su deca već ostvarila pravo na sedište u nekoj od pethodnih raspodela, nemaju pravo da konkurišu opet za isto dete!

Prijave za Konkurs se predaju od ponedeljka, 18. maja, zaključno sa 29. majom, u Kancelariji broj 5 Opštinske uprave Priboj. Više informacija možete dobiti pozivanjem broja 033/2452341, lokal 117.

Ovo je četvrta po redu podela autosedišta za decu. Opština Priboj je kroz Savet za bezbednost saobraćaja, do sada opredelila ukupno 320 sedišta, od čega će samo u ovom Konkursu biti oko 120 novih.

Apeluje se na sve podnosioce zahteva da budu odgovorni i da u opštinske prostorije ne ulaze bez zaštitne maske.