banner telefoni naslovna

KONKURS: Javni poziv za Program stručne prakse i Program javnih radova 2014

Opština Priboj u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje raspisuje Javni poziv za Program stručne prakse i Program javnih radova, a u skladu sa planiranim merama aktivne politike zapošljavanja.

Program stručne prakse namenjen je nezaposlenim licima koja se prvi put stručno osposobljavaju za zanimanja za koju su stekli određena znanja, odnosno VI ili VII stepen stručne spreme. Za ovaj program izdvojeno je 4.000.000,00 dinara iz budžeta Opštine Priboj.

Javni radovi se sprovode prvenstveno u cilju zapošljavanja nezaposlenih a pritom teže zapošljivih lica i nezaposlenih u stanju socijalne potrebe, radi očuvanja i unapređenja radnih sposobnosti nezaposlenih, kao i radi ostvarivanja određenog društvenog interesa. Za ovaj program zapošljavanja izdvojeno je 3.000.000,00 dinara iz budžeta Opštine Priboj.

Javni poziv je otvoren od dana objavljivanja na oglasnim tablama i sajtovima Opštine Priboj i NSZ – Filijala Prijepolje do utroška raspoloživih sredstava izdvojenih za ovu namenu.

Dodatne informacije i sve obrasce zahteva/prijava poslodavci mogu dobiti u Nacionalnoj službi za zapošljavanje - Ispostava Priboj.

Javni poziv za realizaciju programa stručna praksa u 2014. godini možete preuzeti ovde.
Javni konkurs za organizovanje sprovođenja javnih radova na području opštine Priboj u 2014. godini možete preuzeti ovde.